+30 2310 553162 ,+30 2310553163, +30 2310553192

Αρχές

 

Εταιρική Ταυτότητα


Σχέση πελάτη – δικηγόρου

Προασπίζουμε τα συμφέροντα του πελάτη μας σαν να ήταν δικά μας.


Ειλικρίνεια

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες είναι ειλικρινείς, ξεκάθαρες, ανοικτές και τίμιες σε όλες μας τις ενέργειες, συναλλαγές και υπηρεσίες.


Πνεύμα ομαδικότητας

Έχουμε τα συμφέροντα της εταιρίας πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό όφελος. Αναγνωρίζουμε τη σημαντική συνεισφορά του κάθε συνεργάτη μας, όμως λειτουργούμε ως μια ενιαία οντότητα-ομάδα.


Αμοιβαίος σεβασμός

Ενδιαφερόμαστε για τους συνεργάτες μας και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, δικαιοσύνη και απλότητα. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη ισορροπίας ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.


Υπευθυνότητα

Αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα τα προβλήματα τόσο των πελατών, όσο και των συνεργατών μας και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για ό,τι τους απασχολεί.


Συνεχής βελτίωση και εξέλιξη

Αγκαλιάζουμε τις αλλαγές και είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και στα νέα δεδομένα, ψάχνοντας συνεχώς τρόπους να βελτιωθούμε και να εξελίξουμε τη δουλειά μας.

Τι σημαίνουν οι αρχές μας για τους πελάτες;


Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις ενέργειες που θα κάνουμε για το χειρισμό των υποθέσεών τους, πότε θα τις κάνουμε και ποιο το κόστος αυτών. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τεχνικές διοίκησης των υποθέσεων που χειριζόμαστε με σαφείς σκοπούς και ορισμένες νομικές ενέργειες.


Πρόβλεψη κόστους

Εξηγούμε στους πελάτες μας με ακρίβεια οτιδήποτε περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες μας κοστολογημένα. Αν κάτι απρόβλεπτο προκύψει, συζητάμε με τον πελάτη μας πριν προβούμε σε οποιαδήποτε επιπλέον ενέργεια.


Μεγαλύτερη πείρα στην παροχή υπηρεσιών μας

Για να είμαστε ανταγωνιστικά καλύτεροι πρέπει συνεχώς να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Αυτό σημαίνει ότι η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι άμεση, με διαθέσιμους καταρτισμένους συνεργάτες που μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν αποτελεσματικά.


Να είμαστε ανταγωνιστικά καλύτεροι (μετρήσιμα)

Δεσμευόμαστε βάσει των αρχών που διέπουν την παροχή των υπηρεσιών μας, να κρατάμε ενήμερο τον πελάτη σχετικά με το κόστος, ώστε να γνωρίζει που έχει κυμανθεί το κόστος σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται η υπόθεσή του και να ερχόμαστε σε συμφωνία μαζί του, αν χρειαστεί το κόστος να υπερβεί την αρχική πρόβλεψη.

Πελατειακή βάση

Το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο ελληνικές και αλλοδαπές εταιρίες, μεταξύ των οποίων εταιρίες λιανικού εμπορίου, εταιρίες χονδρικής, τράπεζες, εταιρίες πετρελαιοειδών, επιχειρήσεις βαριάς βιομηχανίας, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατασκευαστικές εταιρίες & εταιρίες εμπορίας πρώτων υλών, εταιρίες παροχής υπηρεσιών ψυχαγωγίας, εταιρίες τροφίμων και ποτών, ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα, φαρμακευτικές εταιρίες, εταιρίες ένδυσης & υπόδησης, αθλητικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής χαρτικών ειδών γραφικής ύλης, διαφημιστικές, εταιρίες ειδών δώρων και διακόσμησης, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, εταιρίες λογισμικού κι εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών, εκδοτικοί οίκοι κι έντυπα, σωματεία και σύλλογοι.