+30 2310 553162 ,+30 2310553163, +30 2310553192

Προφίλ

profil

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της δικηγορίας από το έτος 2003. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση τόσο από τους πελάτες μας, όσο και από το νομικό κόσμο. Εδώ και μικρό χρονικό διάστημα λειτουργεί πλήρως στελεχωμένο και το γραφείο μας στην Αθήνα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών μας στην πρωτεύουσα και στη Νότια Ελλάδα. Ως μοντέρνα και δυναμική εταιρία, ξεχωρίζουμε χάρη στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Προσωπικό στοίχημα του καθενός ξεχωριστά, είναι η ποιότητα στη δουλειά του. Για το λόγο αυτό επιλέγονται και εκπαιδεύονται συνεργάτες με τα υψηλότερα προσόντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά, χτίζοντας έτσι σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Σκοπός μας είναι να καταστεί το όνομά μας συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της επιτυχίας. Αντιμετωπίζουμε κάθε υπόθεση με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τους θεσμούς, έχοντας παράλληλα πίστη στις αξίες και τα ιδανικά που μας διέπουν.

Στοχεύουμε πάντα στην επιτυχημένη έκβαση κάθε υπόθεσης σε όφελος των πελατών μας, καθώς αυτό συνεπάγεται και τη δική μας επιτυχία. Στη «μάχη» αυτή, επιστρατεύουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, ενώ επεξεργαζόμαστε τον απαραίτητο στρατηγικό σχεδιασμό που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους στόχους μας, χάρη στην αποτελεσματική διαχείριση κάθε ενδεχόμενου κινδύνου και εμποδίου και την εύρεση ρεαλιστικών και βιώσιμων λύσεων.

Η εταιρία μας απαρτίζεται από έμπειρους δικηγόρους συνεργάτες. Όλοι μας μοιραζόμαστε την κοινή πεποίθηση ότι η σχέση δικηγόρου-πελάτη αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της δουλειάς μας. Είτε παρέχουμε πολύπλοκες υπηρεσίες, είτε πιο απλές σε τοπικό ή ευρύτερο πεδίο, η επιμονή μας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό υπογραμμίζει ακριβώς αυτό το οποίο κάνουμε.