+30 2310 553162 ,+30 2310553163, +30 2310553192

Ποιοι είμαστε

poioieimaste

Έχοντας κερδίσει επί σειρά ετών την αναγνώριση στο χώρο μας, έχουμε καταστεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες της Βόρειας Ελλάδας, με εξειδικευμένους δικηγόρους που συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, οπουδήποτε και αν αυτές προκύψουν. Εδώ και μικρό χρονικό διάστημα λειτουργεί πλήρως στελεχωμένο και το γραφείο μας στην Αθήνα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών μας στην πρωτεύουσα και στη Νότια Ελλάδα.

Το ομαδικό πνεύμα στη συνεργασία και η εφευρετική σκέψη είναι στοιχεία που ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται σε όλα τα επίπεδα. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας απολαμβάνουν υπηρεσίες, οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται και βελτιώνονται, με σκοπό να εκπληρώνουν τις ανάγκες που ολοένα αλλάζουν.

Με καινοτόμες προσεγγίσεις ως προς τη λειτουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού γραφείου, οι οποίες περιλαμβάνουν τη διαχείριση των υποθέσεων που μας ανατίθενται (projects), καθώς και την αποτίμηση των αποτελεσμάτων σε κάθε στάδιο, οδηγούμαστε στην ασφαλή πρόβλεψη του κόστους για τους πελάτες μας και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη έκβαση των υποθέσεών τους.

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι δυνατές και αυθεντικές. Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, δεν είναι απλά μια υπόθεση. Κάθε φορά γεννιέται μια σχέση στενής συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. «Σκύβουμε» πάνω από τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, με απόλυτη προσήλωση, με σχέσεις ανθρώπινες, κατανοώντας τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του, και με μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η νομική μας πραγματικότητα, αναδιαμορφώνεται καθημερινά, ανάλογα με τα τεκταινόμενα στην κοινωνία και την οικονομία. Είναι αδύνατη η παροχή άρτιας και αποτελεσματικής νομικής κάλυψης, χωρίς την εξειδίκευση αλλά και τη συνεργασία του σύγχρονου νομικού με άλλους επιστημονικούς κλάδους. Για τους λόγους αυτούς, η εταιρία μας στελεχώνεται από νομικούς συμβούλους εξειδικευμένους σε όλους τους τομείς του δικαίου, ένα συμβολαιογράφο και δύο φοροτεχνικούς-οικονομολόγους. Επίσης, διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη και μία σειρά από ειδικευμένους επιστημονικούς συμβούλους (συμβούλους επιχειρήσεων-επενδύσεων-ακινήτων), στους τομείς της τεχνικής (μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων) και της ιατρικής-ιατροδικαστικής επιστήμης, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανάλογα με τη φύση της κάθε υπόθεσης. Τέλος, η εταιρία μας συνεργάζεται και με δύο εταιρίες (λογισμικού-domain), που στηρίζουν την υλικοτεχνική υποδομή του γραφείου μας.